Inladen en wegwezen - Reisverslag uit Lettele, Nederland van Ian en Paul Holtkuile Hilhorst - WaarBenJij.nu Inladen en wegwezen - Reisverslag uit Lettele, Nederland van Ian en Paul Holtkuile Hilhorst - WaarBenJij.nu

Inladen en wegwezen

Door: Ian

Blijf op de hoogte en volg Ian en Paul

14 Juli 2008 | Nederland, Lettele

Beste allemaal,

Morgenvroeg is het zover en gaan we vertrekken richting Calgary Canada. Als het goed is worden we daar opgepikt door onze eerste werkgever, nadat de douane ambtenaren het veilig achten ons toegang te verschaffen tot Canada. Paul is gisteren in Lettele aangekomen. Zijn ouders hebben hem afgezet met de camper. Daarna zijn ze weer vertrokken waarna het eerste deel van onze reis begon, namelijk het inhalen van Paul's ouders om zijn handbagage uit de camper te vissen. Die moeder van Paul vergeet ook alles!
De volgende activiteit was het aanmaken van deze site. Om te bepalen of het ianpaul of paulian werd hebben we een muntje opgegooid. er kwam paulian uit maar dit liep en las toch niet zo lekker dus is het weer omgedraaid. De geboorte maand en dag is een combinatie van ons beiden geworden. Het land hebben we maar op Nederland laten staan omdat we met Duitsland als middenweg niet tevreden waren. Een foto album volgt waarschijnlijk nog extern en de lamme foto's hierboven worden nog vervangen door ons op een dikke trekker of in de Rocky Mountains.
Mocht je er belang bij hebben om optimaal op de hoogte te blijven van onze belevenissen dan kan je je aanmelden op deze site om een mail te ontvangen na een nieuw geplaatst bericht. De Canadese telefoonnummers, waar je via telestunt.nl goedkoop heen kan bellen, volgen nog.
Tot 20 mei 2009 als het goed is (of kom even langs als je zin hebt).

Groeten Paul en Ian

• 14 Juli 2008 - 11:39

Henk Koeslag:

Ian(en ook Paul al ken ik hem niet), ik wens jullie een fantastische tijd in Canada en wie weet: Tot ziens bij SVS!
    Houd me op de hoogte van jullie ervaringen.

• 14 Juli 2008 - 12:55

Frank Busch:

Paul en Ian

Een goede reis gewenst!
    En hou ons op de hoogte want ook nieuws uit Canada kunnen we in de revue altijd gebruiken!
    Geniet van Canada!

Groeten Frank Busch

• 14 Juli 2008 - 15:26

Laura:

Een hele fijne reis gewenst en natuurlijk veel plezier in Canada.
    gr Laura en Peter

• 14 Juli 2008 - 15:51

Eddy:

Hey Ian, je hebt je BK5-trui toch wel mee hé? Zodat, ook jij net als Merik een mooie foto kunt maken, ver weg van Nederland, maar met een BK5 trui aan!

Ian & Paul...succes en veel plezier daar in Canada!

Groeten Eddy

• 14 Juli 2008 - 16:05

Ron En Ola:

Ian goede reis en tot snel weer..maar eerst een top tijd daro..

gr van ons

• 14 Juli 2008 - 16:41

Nienke:

He Ian en Paul,

wij willen jullie een hele goede reis toewensen en zijn erg benieuwd naar jullie verhalen! Veel plezier!

Groetjes Marthijn en Nienke

• 14 Juli 2008 - 17:10

Asmara En Liliane:

ian en paul een goede reis naar canada en geniet ervan

• 14 Juli 2008 - 17:12

Mike:

Later

• 14 Juli 2008 - 17:12

Femke:

Heel veel succes en plezier natuurlijk!!!

xxFemke

• 14 Juli 2008 - 17:22

Hyke:

Heel veel plezier en een goede reis toegewenst!!

Groetjes Hyke

• 14 Juli 2008 - 18:19

Tine:

Hi Paul en Ian,
    Hopelijk is het inchecken goed gegaan, nog extra beenruimte kunnen krijgen in het vliegtuig? Mochten jullie het bier in Canada gevonden hebben, dan is daarna een kop koffie ook wel eens lekker. Je moet dan bij Tim Hortons zijn. Die kom je overal wel tegen in Canada. Wij in ieder geval wel toen wij in juni in Canada waren. Mochten jullie Evert van Benthem nog tegenkomen (vroegere buurjongen) doe hem dan de groeten.

• 14 Juli 2008 - 18:54

Mascha En Ronald:

Hoi hoi,
    Nou nog 1 nachtje slapen en dan is het zover.....
    Spannend hoor!
    We wensen jullie een hele goede reis!!!
    En vooral het belangrijkste GENIET ERVAN en heb vooral een hoop LOL.
    Een dikke kus van mij en het allerbeste van Ronald!!!!
    We kijken uit naar jullie berichten.

• 14 Juli 2008 - 19:27

John En Hilda:

Ian en Paul nogmaals een goede reis gewenst.
    We keep in touch.

• 15 Juli 2008 - 09:37

Daniëlle:

fijne reis gewenst (k)

• 15 Juli 2008 - 15:57

Mariska:

Ian & Paul

Heel erg veel plezier daar in Canada, Ik zit nu lekker in Frankrijk in de zon, ook heerlijk! Leuk dat jullie zo'n site hebben gemaakt, kan ik jullie tenminste volgen. Veel plezier met werken en geniet van alles!

Kus, Mariska

• 15 Juli 2008 - 16:15

Mlous:

hej heertjes,,

heel veel plezier daar en laat ff wat van je horen he.. ik ga misschien volgend jaar wel dusss.. heel veel suc6 (K)

• 15 Juli 2008 - 17:30

Ellen :

Hallo Paul en Ian,

Hebben jullie en goede reis gehad?? Alles naar jullie zin??

Heel veel plezier.

Veel liefs Ellen

• 15 Juli 2008 - 19:57

DK Familie:

Hoi Jongens,

WEER even een berichtje van ons. Wij hopen dat jullie een goede reis hebben gehad, we horen het wel. Veel liefs van ons.
    Groetjes van de DK familie en opa

• 16 Juli 2008 - 11:48

Vincent En Corien:

Hoi Ian (en Paul)
    Waarschijnlijk zitten jullie nu hoog in de lucht, maar wij wensen jullie veel plezier in Canada!

• 17 Juli 2008 - 19:56

Irene & Theo:

hoi Paul en Ian,
    Ontzettend veel plezier met elkaar daar in Canada. Leuk om jullie zo te kunnen volgen. En wel beetje bijhouden die site he! haha...
    We zullen tijdens de kermis wel een biertje op jullie drinken.
    Groetjes van ons.

• 18 Juli 2008 - 04:09

Ellen:

Hey lieve Ian en Paul,

Goed aangekomen? En stond de werkgever idd klaar op het vliegveld? Heel veel plezier en niet te hard werken hè! ;-)

Liefs Ellen

• 18 Juli 2008 - 08:52

Roy Meyer:

Hey boeren, heel veel plezier daar en laat ze goed weten waar je vandaan komt. ut Lettel. en laat wat bier over voor de lokale mensen andersis het zo sneu

• 19 Juli 2008 - 09:52

TiBBels:

maak er wat van !!!

ik zal jullie volgen :-)

• 21 Juli 2008 - 07:02

Janneke!!:

Hee!!

Hoe is het daar?
    Al jullie bagage nog? Om in Lettele al een zooi kwijt te zijn is wat vroeg hoor!! :-)
    Heel veel plezier daar!! Maar dat gaat vast lukken!!

Groetjes Janneke!! Uut Diepenveen!

• 23 Juli 2008 - 17:22

Menno & Annemarie:

hallo ian,
    Gefeliciteerd met je verjaardag! en maak er een mooie tijd van samen met paul!
    de groeten uit Nieuw-Heeten

• 23 Juli 2008 - 19:49

Raymond (jopie):

Hey kerels, veel plezier daar, jammer dat jullie niet op de zwarte cross zijn. Ik drink wel even jullie aandeel van het bier op. groeten raymond

• 24 Juli 2008 - 14:35

Peter En Ellen:

hallo,
    Hoe is het daar? nog geen tijd gehad om de site bij te werken?
    Hebben jullie het naar jullie zin?

De groetjes vanuit China

• 24 Juli 2008 - 14:50

Irene, Theo En Kids:

Ian, gefeliciteerd met je verjaardag!!
    Vast wel lekker biertje op gedronken daar...
    groetjes!

• 28 Juli 2008 - 14:22

Walter Beltman:

ha jongens,

alles goed bij jullie? kunnen jullie nog een beetje slapen in de schuur?
    doe ze daar de groeten!

walter.

• 31 Juli 2008 - 16:19

Janneke R:

Heey Ian en Paul!!

hoest daar nu? druk aan het werk?
    hier alles goed, zwarte cross was weer geslaagd! alleen een beetje rustig omdat jullie er niet waren he! ;)
    ma veel plezier nog kerels!
    ps. mooie bulgarije foto`s!

kuz Janneke

• 03 Augustus 2008 - 19:35

Eddy En Annemarie:

Hoi kerels

Alles kits ?
    We hoorden dat jullie het ontzettend gaaf hebben daar!
    We blijven jullie volgen.
    Groet uit Nieuw Heeten

• 06 Augustus 2008 - 17:46

Ernst:

He Ian en Paul,

Het lijkt me tijd worden om het verhaal bij te werken! Heel veel plezier daar! En Ian nog gefeliciteerd met je verjaardag ;)

Groet,

Ernst

• 06 Augustus 2008 - 18:59

Dieuwertje:

Hai,
    Hoe is het toch daar met jullie? Ian, heb even bijgepraat met zowel je vader als je broertje op de karmse. Moest van je pa hier een bericht achter laten met daarin de vraag wanneer de zwemdate gaat plaatsvinden. Hij heeft er erg zin in! Haha!
    Groetjes.

• 08 Augustus 2008 - 09:36

Amy:

Hej!

Hoe gaat het daar? Beetje mooi weer? :)

Heel veel succes en plezier nog in Canada!

Greetzz Amy

Ps. Inderdaad mooie bugarije foto's :)